Logo-hovenier-de-roos

Recensies

Via de website van Hovenier Nederland kunt u een recensie achter laten en onze recensies terug lezen.


Hovenier Nederland

Uitstekend advies en perfect resultaat

Wij wilden een keer iets anders in de tuin, maar wisten niet goed wat. Rene de Roos heeft een met een aantal creatieve ideeen erg geholpen en we zijn erg blij met het eindresultaat

img_20190525_193840_0171738269183146247658.jpg

Zeker aan te bevelen

Gemotiveerde en vakkundige werkers met oog voor de wensen van de klant. Gemaakte afspraken worden nagekomen en dat is altijd fijn.

Klanten geven ons op Hovenier Nederland een 8,8 uit 10!

8.8

4.5/5

René de Roos levert vakwerk af

René heeft in 2018 bij ons een ingrijpende verandering gemaakt in de achtertuin en heeft daarbij regelmatig ideeën ter plekke met ons gedeeld doordat er nieuwe inzichten kwamen in onze tuin. Dit heeft geleid tot een heel mooi resultaat. Ook de omheining met betonpalen en houtdelen daartussen zijn met grote zorg en precisie geplaatst. Het was een langdurig project, maar het eindresultaat mag er zijn.

Vakbekwaam!

Eerste keer een tuinman in de arm genomen.wij wilden ook graag een vlonder in een cirkel en groot onderhoud aan de tuin. Kregen een realistisch verhaal. Is zeker een meer jaren plan werd ons verteld. Vlonder is goed gelukt en eerste grote snoeibeurt ook! In het voorjaar verder snoeien en met het gras aan de gang.

Vakkundige aanpak en denkt mee

De eerste kennismaking met hovenier René van de Roos was een aangename. Hij denkt mee in de zaken, die in de tuin moeten gebeuren. In ons geval was dat het opknappen van verzakte tegels van het terras en het aanpassen van de betegeling van toegangspaden. Dit werd vakkundig, snel en netjes afgewerkt. Binnenkort maken we nog een afspraak voor het omplanten van een aantal struiken en het snoeien van bomen en struiken.